Back to school

Alltså näääe! Jag orkar inte åka till Skolan. Jag vill ha sommarlooov!  Men, nu är det som det är och jag måste vara i skolan om 3 timmar.. yaay...
Sista året i grundskolan också, så det blir mycket plugg!
Nu blir det lite lunch innan jag sätter mig på den 100 år långa bussresan!


JACK DAWSON

Hej jag är kär i Jack Dawson (Leonardo Dicaprio).
Jag och Olivia tittade på Titanic igår och han är ju så otroligt gullig mot henne hela tiden mycket ! Hereegud vad jag grät. Haha, mascaran rann jätte mycket! hahaha det var bara det jag tänkte säga.
HEJDÅ

bodyboarding

WIIIIIIIIIIIH! Jag har glömt tt berätta att jag har hittat surf kurser på Gran Canaria nästa sommar. Problemet är bara att alla kurser är i Las Palmas, vilket ärr en bit från där vi brukar bo. Så jag hittade en kurs som är 1 vecka vilket betyder att man bor där. Jag frågade mamma och antog att hon skulle säga nej, men icke! Hon sa att det kanske skulle gå. Hehe, jag kommer ju trots allt vara där 5 veckor så en vecka med surfing tackar jag inte nej till ;)

TITANIC

Godmorgon!
I går sov jag i en stuga mitt i skogen! Eller inte... Jag och Olivia sov i hennes gäststuga som ligger 1 minut från hennes hus! Hehe. Vi tittade på halva Titanic, jag måååste se klart den. Sist jag såg den var flera år sen, kommer inte ihåg den alls! Idag blir det thai festival här i värmdö, så jag ska gå dit med familjen. Eller min lillasyster ville ju mycket hellre gå på Nickelodeon dagen för att se sin älskade Darin,  så vi blir kanske 2 familjemedlemmar mindre. Men så kommer ju min gammel faster från Chile till oss idag :)
Nu ska jag nörda internet ett tag medans Olivia fixar iordning sig.


Hos Olivia

hello guys!
Sitter hemma hos olivia och gör ingenting speciellt. Provade precis Graffiti nagellacket från isadora. Ska nog ta och köpa en sån, blev sjukt coolt ju ;) Alltså, jag blir gaalen, jag vill inte vara här hemma! Vill bara åka tillbaka till värmen, Gran Canaria, mi casa! Jag kom att tänka på sommarplågor, vad har vart era sommarplågor de här sommarn? Mina har nor varit Waka waka med Shakira och we no speak americano med yolanda be cool!


Olivia, om du ser det här.. Du MÅSTE följa med till Gran Canariac nästa sommar, please little girl :) skulle vara galeeet kul! PUSS!





 

Gran Canaria, mitt andra hem!

CHACHOS!
Har inte bloggat på ett tag nu för att jag har nämligen varit på Gran Canaria en vecka. Så underbart! Kändes bara som att det var välidgtt kort tid, brukar vara där 3-4 veckor så den här gången kändes det kooort. Men jag njöt av tiden där, bodyboardade och solade. Varje gång vi åker lyckas vi vara där när "la calima" kommer, vilket är galet varma vindar som kommer från afrika. Det är galet varmt när dom kommer. Men som tur var, varade vindarna bara en och en halv dag. Till skillnad från förra året näer det höll en vecka! Och visst, man ska inte klaga på värmen, men hur mysigt är det när klockan är nio och det är 40 grader? haha inte mysigt när man ska sova!! Och vet ni vad jag såg två gånger? stjärnfall! Det var jätte vackert! En sak som också hände när vi var där (jag såg det dock inte för det var för ljust där vi bodde) stjärnregn! Där våra vänner på Gran Canaria bor är det jätte mörkt på natten så dom hade sett det. Hade vart häftigt att få se det. Menmen!
Just nu känner jag mig deppig, vill inte vara här i Sverige, skulle mycket hellre vara kvar på GC. Eller, jag skulle vilja flytta dit! Fatta vad najs att efter skolan kunna gå hem , ta bodyboarden och gå till stranden? SÅ HÄRLIGT! Avis på dom där nere, dom har sommarlov till mitten på september! Jaja, skriver/lägger upp bilder senare så att det här inlägget inte blir längre än vad det redan är!
CHAU!
Patalavaca, på hotellet där bak bodde jag (:
GRAN CANARIA, TE AMO!

Sin miedo a nada

Jag hade inte tänkt blogga men så såg jag den här videon och kände jag bara måste visa den. Killen är grym! Sjunger på spanska vilket gör det ännu bättre :)  Ja det var allt jag hade att komma med just nu. Idag ska jag inte göra någonting. Tråkigt värre! Jaja, ha det bra allihopa!

CHANGES

Yepp. Som rubriken säger, nu ska det bli changes!
Det är inte
100% säkert, men antagligen blir det så, eller.. jag hoppas verkligen! För det skulle bli så skönt att bara slippa allt och börja om!

CHOKLAD MUFFINS!

HEEEEEY!
Jag är hemma hos min mormor och ska strax baka choklad muffins med min lillasyster. Sååå gott! Jaa det var ju väldigt intressant info för er, right?


RSS 2.0