ZUMBA (55) + GYM (45) DUKTIGT!

Bonjour!
Kom hem från gymmet för 40 minuter sen, har ätit middag och nu ska jag ta en dusch. Skönt!
Är riktigt trött nu. Gick på zumba som är 55 minuter och efter det tränade jag ca 45 minuter. Sprang, benpress, chins och sit-ups. Sen orkade jag inte mer, hehe.
Imorgon blir det gympa på morgonen så vi får hoppas att min lärare är snäll och inte gör något som man måste anstänga sig på så jätte mycket... Nej ni, nu ska jag ta en dusch innan det blir för sent!
AU REVOIR!

hemspråk

Jag är trött, hungrig och så fryser jag. Kul! Min no lektion är slut nu och alla i min klass får dra hem. Men inte jag inte. Jag ska på hemspråk. Usch, orkar INTE!

PIRATES OF THE CARRIBBEAN

Sitter och tittar på pirates of the carribbean med mami och lillasyster. MYS!
Idag har jag varit på Gymnasiemässan med klassen. Var ju där igår också så jag var mest där för att gå med in kompis och för att prata mer med skolorna som var mest intressanta. Men, även fast jag har varit där två gånger är det fortfarande väldigt svårt att veta vad jag ska välja för gymnasium..
Usch, har inte varit nyttig den här kvällen, FY Laura!
Imorgon ska jag upp tidigt och åka och träna och sen blir det att åka hem och plugga. Rolig helg! tjiho..!
Ha en trevlig kväll guys!
man

YOUTUBE FAVORITER! WILL MAKE YOU LAUGH!


Happy and sad at the same time...

Åh jag blir så glad! Min statistik har blivit mycket bättre nu på sista tiden.
När jag började blogga hade jag cirka 2 besökare/ dag. Ibland inga alls! Men nu har det blivit bättre och jag har ca 25 besökare varje dag, och det är jätte roligt, verkligen!
Och på grund av det så ska jag börja blogga oftare! Ska försöka hinna med 2 blogginlägg/vecka. Dock vet jag inte om jag kommer att kunna göra det den här veckan. Har flera prov, inlämningar och förhör. Det är riktigt stressigt!
Men jag ska försöka, det lovar jag!
Nu ska jag skriva klart en uppsats och sen gå och sova. Är jätte trött och jag ska upp kl.06:00 imorgon..
Så, sweet dreams!

BOXNING

Gosh, kom hem för en stund sen och är heeelt död!
Har nämligen varit och boxats en timme och jag kan säga att det var så galet jobbigt (tog i extra mycket, don't ask why) så att när jag kom ut därifrån darrade mina händer! Hehe.
men kul var det, och det är alltid lika kul varje torsdag!
Nu ska jag duscha och sen sova. Imorgon blir en lång dag. Ska nämligen sova hos Natalia.
LÅÅÅÅÅÅNG busstur hem! Ta hand om er!
Puss
boxing gloves

LET'S ZUMBA!

TJENA!
Jag sitter i köket och allt jag hör är musik från pappas dator som överröstas av två sjungande tjejer och jag vill inte vara elak men min lillasyster och hennes kompis sjunger inte speciellt vacker just nu och jag får bara ont i huvudet. haha! Nu ska jag alldeles strax byta om till träningskläder, äta något och sitta på bussen 40 minuter för att komma till Sats och gå på Zumba! Grymt kul faktiskt. Idag är andra gången med ny koreografi och eftersom jag boxades förra veckan så blir det första gången för mig idag. Nästa vecka ska jag gå på zumba med min kompis och hennes mamma. LAS LATINAS KOMMER TA ÖVER ZUMBA KLASSEN MÅSTE JAG SÄGA! ;)
Nu måste jag städa mitt rum innan jag åker.
Hejdå!

BLOGGPAUS!

Orkar inte blogga och har dessutom inte tid. Kommer bli en bloggpaus. Hur länge vet jag inte. Ni märker när jag skriver igen! Jätte ledsen, men jag har jätte mycket i skolan just nu! Och jag tror inte ni vill läsa om prov och läxor varje dag, right? ;)

DANSMATTA CREW

This is the shit! Dansmatta, Dancing stage max! Det är grejor det.. Jag och Olivia spelade det i förrigår och jag måste erkänna.. Fan vad vi är grymma! När vi dansar till wonderful night så blir det ju lite så där 150 combo och A ;) MOAHA!

I don't wanna go back, to just being one half of the equation. Do you understand what i'm sayin?

Nej men usch vad jag har blivit sämst på att blogga..!
Sitter just nu och sminkar mig. Ska ta bussen om en timme för att träffa kära Maja och alla tjejerna som var på hennes tjejmiddag. Ska bli trevligt! Nu ska jag  fortsätta sjunga med i Justin Bieber'sar låtar och sminka mig! Haha..
C you later aligators :)

RSS 2.0