STREETDANCE OCH BREAKING

Idag har jag dansat nästan två timmar. Först var jag på Streetdance och sen vart jag sugen på att testa breaking också, så jag drog med min kära lillasyster till danssalen brevid och testade. Herregud säger jag bara, det var galet svårt! Och nu har jag träningsvärk i ryggen..
Läraren var heeelt insane! Jag stod där med stora ögon och ba: W-O-W!
Haha, har precis tagit en dusch så nu ska jag fixa i ordning mitt hååår! Tänkt vad lätt för er killar som nästan inte behöver fixa ert hår alls... Avundsjuk? Just nu.. OHJA

MORNING!

Godmorgon allihopa! Sovit gott?

Själv har jag precis ätit frukost med hela familjen och nu sitter jag i mitt rum med Chris Brown - Yeah x3 dunkandes i högtalarna. Ska alldeles strax fixa iordning mig lite snabbt och sen städa mitt rum. Gosh, kommer ta ett tag. Sen blir det att åka iväg till dansen! :) LOVE
Vi hörs senare! ;)

I LOVE STREETDANCE

Fy vad jag är dålig på att blogga!
Men det är verkligen sjukt mycket just un så jag hinner inte riktigt.
Sitter och våfflar hårbotten med min underbara volume master! Sen blir det att äta lite lunch med lillasyster och sen sätta sig på bussen och åka mot forum. Ja, det är väl det jag ska göra idag antar jag, shoppa! PÅ T12! Och imorgon är det daaaans, så himla kul! Jag gå på en kurs som heter locking/popping/streetdance och det är nog det roligaste jg har gjort. :D
GOTTA GO!

BEEP TEST

Hej och hå vad jag är bra på att blogga och lova saker!
Men jag har faktiskt inte haft tid. Den här veckan kommer inte heller bli så bra bloggmässigt, har prov att plugga inför.
Imorgon ska vi ha beep test på gympan, i början var det något jag inte såg fram emot alls men idag när jag satt på bussen påväg hem från boxningen blev jag faktiskt sjukt taggad! Imorgon blir det att gå upp tidigt och äta en ordentlig frukost, hahah det där lät skumt. Men det blir milkshake med en massa frukt, macka och flingor!
Gotta make it. Vill gärna ha mitt MVG i gympa så jaa! Jag satsar :D
Nu ska jag ta en dusch och sen fixa naglarna och soooova! SKÖNT
Puss

TAKE A BOW - RIHANNA

Jag hann inte göra en video idag heller för när jag kom hem åt jag, pluggade lite och sen åkte jag på boxningen. But tomorrow, then i'll do it for sure :)

Idag har har då varit i skolan.. Inte så kul nej men dagen blev ju bra ändå när vår sista lektion var musik och vi fick veta att vi slipper musikhistoria och får istället starta band inom klassen och spela olika låtar. Så det kommer bli skitkul! Ska typ sjunga Take a bow - Rihanna nästa vecka. Det är nog även den låten jag kommer sjunga när jag spelar in mitt youtube klipp.
Nu ska jag plocka undan efter maten och sen ta en dusch. Jobbigt som vanligt på boxningen idag.. eller nej.. Jag körde med en nybörjare så det var inte så kul nej! :/

WOW!

Hehehe jag hann inte göra det idag heller. När jag kom hem kom min lillasyster och henens kompis strax efter. De gick ut och lekte en stund, kom tillbaka med ännu en kompis och sen sprang dom runt och skrek som jobbiga monster. Usch, barn är rätt så jobbiga ibland! Kunde inte ens prata i telefon för att dom var så högljudda. Så ni kan ju bara gissa varför jag valde att inte spela in en video!

Nu sitter jag här på min säng, lyssnar på musik och har tråkigt. Ingen är social idag.
Spelade wow en stund innan maten. Förlåt alla trogna wow-spelare men det är nog det töntigaste spelat jag har spelat. Men lite kul är det ändå, typ alla rörelser man kan göra :)
Jag är verkligen dålig på wow, har dött 3 gånger (andra dagen jag spelar idag) och när jag ska döda monster måste jag få hjälp :$
Nu blev det här för långt, som vanligt...

07:39

Hehehe, jag hann inte med något av det där igår.. Sorry guys! Men idag slutar jag tidigt så då funkar det ;)
Har precis tagit en dusch så nu fixar jag håret och sen blir det frukost för att sen dra sig mot bussen. Måste ta en tidigare buss bara för att Sl alltid tabbar sig och inte hinner med anslutningsbussen, suck..
See you later aligators!

TRÖTT OCH HUNGRIG. USCH, FY, BLÄ!

Kom precis hem. Jag är jätte trött och hungrig. Ingen rolig kombination där inte! Nu ska jag städa mitt rum, plugga, äta, plugga(igen) och sen göra en youtube video! Jag sa ju att jag skulle hålla det jag lovat. Eller nu ska jag inte säga för mycket ifall jag inte hinner... hmmm! Vi får se :)
Aja, om jag vill hinna måste jag börja med allt nu!
ha en trevlans trevlig eftermiddag/kväll ♥

stöfranska jag hatar dig

Åh nääej jag orkar inte! Är så himla pissed just nu! Min svenska blev inställd så min klass slutade 14:00. Fick jag åka hem? Nej för jag måste vänta en timme på att stödfranskan ska börja och sedan sitta där en timme till bara för att vi hade en vikarie förra terminen som tabbade sig så vi inte lärde oss ett skit. Kul? Svar NEJ!
USCH -.-'
SÅ nu sitter jag här, tomt i skolan, med datorn framför mig och musik i öronen. Hur segt som helst.
Nu ska jag fortsätta sura!

BLOGGINLÄGG NR 300

Fy vad det är kallt. Sitter på min säng med mnin kurrande katt och ska strax äta frukost. Gympa första lektionen idag, mysigt va..? Nej nu måste jag skynda mig, hörs senare allihopa!
Ha en super dag!

I PROMISE!

Innan denna vecka är slut ska jag lägga ut en lite youtube "me singing" som jag har sagt ett tag nu. Är ni snälla och om ni kikar in på min blogg ofta så kanske det redan imorgon kommer en video. Vad sägs om det?
OH JA VI ÄR NORMALA! NATALIA O JAG!
Godnatt!

ADIDAS SNEAKERS!

Jag behöver pengar! Helt galet vad mycket snyggt jag hittade inne på T-12 idag! DAMN dom har snygga saker :)
Idag har jag varit på boxning 80 minuter, helt galet död och såklaaaart är det boxning imorgon på gympalektionen i skolan. Tack för det Mattias..!
Riktigt seg dag blir det imorgon. Börjar åtta och slutar fyra, egentligen tre men jag ska gå på stödfranska eftersom jag inte lärde mig ett skit förra terminen med den konstiga vikarien vi hade.
Nu ska jag ta en dusch, fixa naglarna och läsa boken om andra världskriget, som vi har i svenska.
Slänger in en bild på supersnygga Adidas skor jag köpte idag!

U GOTTA WAIT 1 HOUR BABES

Nej men oj vad bra jag är på att blogga...!
Slutar om en timme, bloggar då! ;)

You're simply the best!

Åh ni är ju bara för bäst! Har inte uppdaterat alls på ett tag nu och det har berott på att jag, igår kom hem från Gran Canaria efter att ha varit där i 2 veckor. Så himlaa härligt. Grejen är ju den att under tiden jag hyar varit borta har ni kikat in hur mycket som helst ju. Visst, många av er bloggare där ute har säkert mycket mer men det är mycket för mig! :)
Ja juste innan jag glömmer bort... de typ 11 senaste inläggen var gjorda av min kära vän Olivia.. hahahah!
Nu ska jag fixa iordning mig för skolan. Kommer en timme senare eftersom jag kom hem kl 02.00 igår natt!
PUSS

RSS 2.0