ALICANTE!

Ingen bloggning nu, åker iväg! Pussåhej!
Kommer sakna min kära familj, vänner och världens bästa pojkvän! PUSS PÅ ER!

ÄLTA FESTIVALEN!

Who's gonna save the world tonight? #untzntz
Håller på att fixa iordning mig, ska snart åka till Sickla, köpa en present till Natalia som fyller 14 år idag och sen åka till Älta festivalen och se på när min pappa uppträder ;)
Nu ska jag fortsätta göra mig klar så att jag inte missar bussen. Have a great day guys!

The hangover 2

Hola guapas/guapos!
Ligger här på min säng, chattar med Saga och tittar på Longboard girl crew på facebook. Nice!
Pratar med finaste killen i världeeen :) ♥
Idag har jag varit på bio med Olivia och sett The Hangover 2, sjukt rolig! Skrattade typ heela tiden ^^
Oka inte skriva mer för ingen läser ändå. Whoop whoop godnatt!

STALKERS

MEEEN! Jag bloggade häromdan men jag märkte nu att det aldrig lades upp. Muppigt! I alla fall.. Det jag skrev var att jag var heeelt hyper över att One Direction är i Sverige. Helt totally freaking awesome! Jag och min "lillasyster" åkte till stan igår för att leta efter dom. Okej, vi åkte till stan för att hon skulle fixa inlägg till sina skor och sen gick vi till 3 underbara affärer. Köpte ett par röda glasögon på Stash House! sen gick vi från sergel till... Jag vet faktiskt inte vart vi gick. Vi bara gick och gick i spöregnet. Sjukt kallt! Hade på mig skjorts, convers, t-shirt med en tjock kofta över. Vi var dygnsura. Till slut hittade vi fram till Universal music, gick in och frågade ifall de visste något om One direction. Nej. De sa att vi kunde gå till en studio som låg en bit bort. Vi gick i typ en och en halv timme och vi hittade aldrig dit så till slut gick vi till tunnelbanan och åkte hem!
Idag har jag varit på Vernisage och shoppat lite på forum med familjen. Fick hem ett par Animal flip flops och en animal plånbok. Nice! Tack mamma! Nu ska jag packa inför Barcelona. Åker ju dit med klassen på måndag!
PUSS!

Intressant, jag vet!

Asså åååg jag har ont i mitt knääää! BLÖH! Inte roligt...
Men! Vädret är wonderful idag så jag ska inte sitta här och deppa över mitt knä! Inte över en annan sak helle för den delen!
Nu ska jaaag... göra mitt so arbete. Och lyssna på grym musik!
PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ!

LONGBOARD VURPA! :(

Förlåt. förlåt, förlåt för så galet dålig bloggning den här veckan. Men jag har haft en massa annat att göra så att jag har inte hunnit!

Just nu sitter jag på min säng, lyssnar på underbaraste Justin Bieber och har ont överallt. Jag vurpade nämligen med longboarden igår. Jag gick ut med min kompis på lunchrasten och så skulle jag åka ner för backen, det har gått jätte bra förut. Men den här gången tappade jag balansen, men fick tillbaka den då. Det jag då inte hade märkt under tiden jag försökte få tillbaka balansen var att jag skulle svänga, vilket jag inte hann.
Så jag tänkte, jag hoppar av istället för att åka ner i diket. hur smart vart det Laura? Hoppa av en longboard i full fart... Ja jag kan ju säga att jag ramlade, vet inte hur det såg ut men jag vet att det gjorde ont och att jag gled på magen, och händerna. Fy!
Så nu har jag massa plåster på högerhanden, ont på vänster handflata, ont i vänster fot, ont i höger knä. Det ser säker skitkul ut när jag går. BLÄ! Tur att jag inte ramlade och slog i huvudet eftersom jag inte hade hjälme. Ajjavbajja!
Nu måste jag göra iordning mig. Ska fira Saif idag, så vi ska på bio och äta middag med hans kompisar! PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ!

G R A T T I S M U P P!

Idag fyller världens bästa Saif 15 år! Stort grattis till dig mupp!♥
Sen så kom jag på att vi har faktiskt känt varandra i ett år nu! Haha, funnyyy!

RSS 2.0