Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?

Jooooooo, om ni bläddrar ner lite så kan ni ju kolla för jag har redan gjort ett sånt inlägg om vad jag hade på mig idag ;) mihihi hejdå

Dag 13 - Den här veckan

Den här veckan har just börjat. Och jag har ju redan berättat vad jag har gjort idag..Sååå not very funny

Dag 12 - I min handväska

I min handväska brukar jag ha:
* Mobilen
* Smink
* Plånbok
* Penna
* Sudd
* Örhängen
* Toffsar
* Tuggummi
* Nycklar

Dag 11 - Mina syskon

Enligt facebook är alla dessa mina syskon:
fast egentligen är ju bara vanessa min syster...hihih

Dag 10 - Det här hade jag på mig idag.

Dagens outfit:
Dagens facelook:

Dag 09 - Min tro.

Alla har en tro. Alla tror på något. Jag är personligen inte så jätte troende på gud fast jag har min egen gud som heter justin bieber. om folk frågar vad jag är så brukar jag svara "jag är inte kristen, jag är inte muslim, jag är någonting annat - jag är en beliber"
baby, baby, baby ooh

Dag 08 - Ett ögonblick

Vet inte vad jag ska skriva här egentligen. Men ett ögonblick. JAaa, för ett ögonblick sen fes jag i sängen..hihihi it will be our little secret??

Dag 07 - Min bästa vän

Alla har vänner. Vissa är bra, andra inte lika bra. MEn vi alla har en (eller flera) bästa vän(ner).
Min allra bästa vän är min mormor. Hon har alltid funnits där för mig och stöttat mig genom allt. Jag och min mormor kan verkligen prata om allt och vi brukar sy tillsammans ibland också. Hon är så mysig min mormor. Älskar henne <3
En mormor
(inte min dock)

Dag 06 - Min dag

Idag är ida och idag är en dag. Idag är en dag och ingen dag är som en annan dag.
Idag började klockan 12 på natten (00.00) och så satt jag uppe vid datan och skypade med två killar (ihihihihihihih).
SEn sov jag, sen åkte jag till forum med Olivia och där var det fäääättt med kaaoooz. Sen åkte jag till farmor och hämtade mina julklappar och sen hem och plockade upp Olivia på vägen hem igen. Nu sitter jag och bloggar!!
Rea överallt i stan idag..

Dag 05 - Vad är kärlek?

Kärlek  är när det pirrar i magen. Kärlek är när allt man tänker på är Han med stort H (eller hon)..
Det är det som är kärlek. Kärlek är att sova bredvid den man älskar. Kärlek är att mysa med sin kissemiss. Kärlek är att sova länge på helgen. Kärlek är att äta mat när man är hungrig. Kärlek är att spela gameboy. Kärlek är mitt liv <
<3


Dag 04 - Det här åt jag idag.

Idag åt jag på burger king. jag åt en stor cheeseburgare med mycket friterade pommesfrites och en läsk till det! smaskens!! <3
snabbmat in my <3

Ett löfte - från mig alla till er alla

Jag ska nu ikväll göra min bloggutmaning from dag 4 - 14, alltså 10 stycken inlägg bara ikväll! vad tycker ni om det?? mohahahah, bäst jag sätter igång med det samma!
puss loverzzzzzzzz

WHIP MY HAIR - WILLOW SMITH

Jag är sååååå trött. Haha, herregud!
Idag ska jag.. eh.. jaa.. Jag vet inte riktigt helt säkert än. Vi får se vad jag gör idag. Oh, vilket roligt blogginlägg.. eh, ja. Kanske bloggar senare när jag inte är lika död! ;)
Den här låten ska nog få mig att vakna upp!

ERIKSDALSBADET

Jag är heeelt död!! Har inte gått upp så här tidigt sen lovet började! Usch...
Idag ska jag åka till eriksdalsbadet med min lillasyster, morbror och hans tjej. Myyyyz!
Ska klä på mig och fixa håret nu, CIAO!

King Julien: "Det är inget personligt.. Bara att vi är bättre än du."

hahaha helt sjukt roligt! Sämst humor jag vet.. Skyller på att klockan är 00:30!

Nämen.. OH YEAAH!

Vet ni vad? Jag har 1626 visningar på youtube! Sjukt glad!
För er som inte har sett den än.. here we go!

MERRY CHRISTMAS

God jul allihopa! Hoppas ni får en underbar jul!!
Nu ska jag fortsätta skypea här, treeevlans!
CIAO

3 minuter

Om 3 minuter är det jul! OMGOMGOMG! :)

SANTA CLAUS IS COMING TO TOWN!

Det är ju heeeelt sjukt att det är julafton imorgon. Det har gått så otroligt fort!!!
Ska försöka hinna träffa alla jag vill träffa innan jag åker iväg till värmen. Slipper snö och -20 HÄRLIGT!
Nu ska jag sova, men vi hörs om några timmar.
Har ni varit snälla det här året?

Mina föräldrar

Jag har världens bästa föräldrar! Klart slut.
Nerrå, men mina föräldrar.. Dom är båda födda i Sydamerika men flyttade till Sverige när de var små. De är inte särskilt gamla, mamma är 35år och pappa är 40år. Jag vill tyvärr inte skriva mer om mina föräldrar eftersom det är min blogg och de har inte valt att det ska skrivas om dom. Hoppas ni förstår? ;)
Just ni håller jag på att städa mitt rum, ska snart fixa iordning min garderob också. Får se om jag lägger upp en video på youtube sen, eftersom jag är halvt förkyld.
Hörs senare!

Min första kärlek

Har inte orkar blogga förän nu.. Hela förmiddagen var allmänt sämst och jag var pissed off, sen har jag bara varit hemma och.. Inte gjort mycket alls, typ... Lyssnat på musik och dansat?
Jag ska ju skriva den där grejsamojsan nu. "Min första kärlek", so here we go!
Min första kärlek.. Det är svårt, verkligen.. Jag var nog är riktig killtjusare när jag var liten. Gillade någon ny hela tiden.. men jag kommer ihåg att jag var jätte kär i en kille som bodde i samma hus som mig, en trappa ner precis under min lägenhet. Dessutom gick han i samma skola som mig, 2 år äldre kille. Jag och min kompis var båda kära i honom även fast jag inte riktigt gillade att hon också tyckte om honom. En dag bestämde vi oss för att skriva "kärleksbrev" till honom. Egentligen var det små mini lappar där det stod "du är söt", !"jag tycker om dig" osv. Jag gjorde 28 stycken (sjukt att jag kommer ihåg hur många!) och sen gick jag till min mamma och frågad eom vi behövde köpa något till maten eftersom jag skulle gå förbi hans dörr på vägen. Men nej, mamma behövde ingenting så vi fick gå tillbaka in till mitt rum och sura. Efter en stund kommer min mamma in och säger att hon behöver mjölk till pannkakorna. Vi blir överlyckliga, slänger på oss kläderna och rusar ner. Vi står utanför hans dörr ett tag, tillslut öppnar vi brevlådan, kastar in alla 28 lappar och springer ut. Det hände inte så mycket mer den dagen..
MEN! En dag skulle mamma låna fax eller skrivare av hans familj. När hon kommer tillbaka igen berättar hon att killens mamma hade sett lapparna och att hon tyckt att det var jätte gulligt och skulle spara dom tills hans blivit äldre. Fatta vad pinsamt?!
This story doesn't end here, no no. Eftersom vi gick på samma skola såg jag honom varje rast och tyckte att han var sååååå snygg. En dag ställde jag mig bakom ett träd och tittade på när han spelade fotboll med gympaläraren. Efter ett tag tyckte jag att det hade blivit riktigt tyst på skolgården, tittade mig om och såg att alla hade gått in. Jag kom in till lektionen och alla frågade vart jag hade varit. Vad skulle jag svara? Att jag stått och stalkat en kille 2 klasser högre än mig? HAHA!
Herregud, att en sån liten plutt som jag kunde vara såå kär! ^^
Nu har ni fått veta lite mer om mig, och min barndomsförälskelse!

Tävling på Dennis M blogg!

Nej men titta vad jag hittade! Tävling om att vinna en digitalkamera på Dennis blogg!
Skulle verkligen behöva en kamera just nu, det är ju inte så omtyckt att jag tar med mig familjens kamera överallt och att den är överfull med en massa bilder på min kompisar och mig själv..
Tycker ni ska ta och vara med på tävlingen ni också!
Nu ska jag skriva min bokrecension. CIAO

EGO PIC, OH YEAH

Jag ska baka pepparkakor nu! MYS :)

DAG 01 - OM MIG

Jag heter Laura Andrea och är en femtonårig tjej som bor i Stockholm.
Jag älskar musik, datorn och min familj.
Jag går just nu i 9:an och ska till nästa höst börja gymnasiet.
Jag har funderat på vilka skolor jag ska söka till och just nu är mitt 1:a val Engelska Internationella på söder (humanistiska linjen) och mitt 2:a val är Doctus (räddningstjänst).
Som jag sa innan älskar jag musik. Jag kan inte leva utan musik, och det är inte någit jag bara säger för det är 100% sant. Jag lyssnar på musik hela tiden. Just nu är det Mgmt, Bruno Mars, Band of Horses, Kid cudi och Justin Bieber som går på replay på min spotify.
På fritiden går jag på gym, Sats om ni vill veta. Jag tränar ca 3-4 gånger/vecka och det är då Zumba, Boxning, Spinning och egen träning. Har tränat på sats i mer än 1 1/2 år! :)
När jag inte är på sats är jag med kompisar eller familjen. På somrarna drar jag till Gran Canaria där bodyboarding blir min sysselsättning under hela semestern.
En annan sysselsättning jag har under sommaren (även våren och hösten) är longboarding. Eller.. Nu ska jag faktiskt inte överdriva! Jag försöker lära mig, kan hitills typ åka rakt fram, svänga, åka ner för backar... Ja, det är typ det jag kan. Men jag vill lära mig mer, så så fort snön är borta ska jag fasiken ställa mig på min fina bräda och köra järnet.
Vad mer finns att säga om mig själv? Jag är en person som inte bryr sig ett skit vad folk tänker, och tycker om mig. Alla kanske inte gillar mig men det struntar jag fullständigt i. Jag har mina kompisar som är äkta och som jag bryr mig om, så jag är nöjd! :)
Nu känner jag att den här texten börjar bli lite för lång.. Så jag avslutar här. Om ni vill veta något mer är det bara att kommentera!
Ha en fiiin dag!

BLOGG UTMANING

Jag vaknade idag, tittade på min klocka och insåg att min buss hade gått för 3 minuter tillbaka. Jag började hosta som en zombie och det kliade i min hals. Gick upp till pappa och bad honom sjukanmäla mig, så nu sitter jag här på min säng. Liiiite snuvig, ont i halsen. Men det ska nog gå över med en skål med nudlar för ikväll ska jag minsann gå på boxningen. Hade tänk köra zumba men sne tänkte jag: Ne, snart blir det semester så jag kör boxning istället!
Jag har funderat på att göra dne såkallade blogg utmaningen. Och nu har jag bestämt mig - Jag gör det!
Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek
Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt favoritminne
Dag 18 - Min födelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

MYS MED SLÄKTEN

Hejsan hoppsan!
Har inte skrivit något på ett tag för i fredags hade jag julkonsert och vi höll på från 9 till 5. Sen åkte vi hem till mormor, kom hem sent och somnade på en gång. På lördagen vaknade jag runt 11, och åkte till forum där jag träffade Maja. Blev sen upphämtad av familjen för att åka hem till farmor och farfar och kom hem därifrån idag oå eftermiddagen. Så jag har som ni kanske har märkt, umgåtts med min släkt och därför blev det ingen uppdatering.
Just nu sitter jag och väntar på att mitt nagellack ska torka, samtidigt som jag lyssnar på musik och bloggar. Mysigt värre. Imorgon är det sista "riktiga" skoldagen (vi kommer antagligen leka, pyssla) och på tisdagen har vi innebandyturnering som avslutning. Haha, roligt värre. Säkert min so lärare Peter Fischerströms idé att vi skulle göra det...
Nu ska jag måla klart mina rosa små hjärtan på naglarna och sen sova!

GONNA KICK SOME ASS TODAY!

Jag fryser. Usch,kalla Sverige! :(
Strax ska jag byte om, sätta mig i bilen och åka mot Sats för att gå på boxning. Ska bli kul! Vart ett tag sen jag tränade på grund av mitt knä så jag får inte göra höga knän i dag, moahaha! :D
Känner att jag behöver få ut lite aggressioner...
Nu måste jag hämta ved ute i kylan.. MYZIGT VÄRRE!

JULKONSERT ÖVNING

Kul.. Jag har ont i halsen och idag ska jag sjunga heeela dagen OCH imorgon.. YAY  -.-
Just nu sitter jag på min säng och segar, ska alldeles strax klä på mig, sminka mig och äta frukost. Får ta ett glas med varm o'boy så min hals kanske mår liiite bättre.
Idag har jag alltså julkonsert övning inför imorgon och båda dagarna har jag sovmorgon. Så härligt! Idag till tio och imorgon till nio. Haha, killarna får sitta i skolan just nu och ha lektioner fram till 3. Fail!'
Måste gå, bussen går om en timme och jag måste sätta fast en liten strass sten på min nagel som har åkt av :(
SEE YOU!

ZzzzZzzzZzzz

Jag borde sova.
Jag ska sova.
Jag sover.

SJUKT

Åh herregud, var det någon av er som såg Desperate Housewives? HEEEEELT SJUKT säger jag bara!
Jag kommer inte klara av att vänta till våren!

DESPERATE HOUSEWIVES

Jag är inte på världens bästa humör just nu.
Men kan iallfall säga att jag sitter och tittar på Desperate Housewives och det är galet spännande! Sita avsnittet idag, hur ska jag klara mig utan dom?!

TEHE

Jag är jätte ledsen små läsare, men jag orkar inte blogga. Är för trött, och glad för det just nu ;)

Dammsuger...

Hola! Jag sitter här i köket och undrar varfört jag inte ha börjat dammsuga även fast pappa kommer hem när som helst och jag skulle ha gjort det.. Hmmf, fy Laura! Fix it. NOW!

VIDEO PÅ MIG NÄR JAG SJÖNG I SKOLAN IDAG!


Uppträdande!

Snart ska jag uppträda med Natalia i aulan. SCARY! Jag är typ nervös men ändå inte.. hmmff...
Jag ska försöka så att någon spelar in oss, så lägger jag antagligen upp det på facebook eller youtube ;)
Men nu ska jag plugga matte.
Wish me good luck!

HUMANOID CITY LIVE

Tjena små ärtor! ;)
Sitter och lyssnar på Tokio Hotel's album Humanoid City Live och det är ju heeelt underbart. Sitter och drömmer mig tillbaka och ler för att jag verkligen har sett dom live! Och jag måste säga att den dagen har varit en av de bästa dagarna 2010! Och det behövdes verkligen för mig, att vara glad. Efter det som hade hänt några dagar innnan..!
Nu måste jag dammsuga och bädda sängen innan familjen kommer hem, som jag hade lovat... hehe




TÄVLING PÅ JUSTINDREWBIEBER.BLOGG.SE

SVAR: Justin's hund heter Sam! ;)

I wanna go back

Just ni vill jag att en av de här sakerna ska inträffa. Aningen att jag får spola tillbaka tiden 2 år eller att allt blir som det var då... Snälla? :)

RSS 2.0