Christian Beadles!

CHRISTIAN BEADLES (JUSTIN BIEBERS KOMPIS)! SJUUUKT SÖT :)<2

Inte bloggat på hundra år (5dagar)

Sitter i skolan och har tråkigt. Min gammelfarbror sitter och skickar en massa bilder från igår. Min lillasyster fyllde 9 år så hela släkten var där :) Min lillsyrra blev skit glad när hon fick sin present, det var nämligen en liten kattunge! Så sjukt söt, helt kär i den ;) Den är heeeelt kritvit, så fin! ^^ Vi värme upp poolen igår så att vi skulle kunna bada (trodde vi). Men så skulle jag känna på vattnet och det var ISkallt, typ 16/17 grader ;S Men då sa min pappa att om jag hoppade i så skulle jag få 100 kr. (Notera att klockan var 8, så det var inte så varmt i luften heller). Så då hoppade jag i och simmade från sida till sida 2 gånger. SHIT vad kallt det var! Haha, men nu orkar jag inte blogga mer..
Chau ♥

Greyson Chance ♥

Innan jag stänger av och går och lägger mig måste jag lägga in den här videon.
Det är Greyson Chance 12 år som sjunger Lady Gagas låt "Paparazzi". Jag tycker att det är en sjukt duktig kille! För att bara vara 12 år så har han en GRYM röst. Han kommer komma långt!
Godnatt! xoxo


word is gone

Förlåt men, vad f*n! Jag har gjorde nästan klart mitt spanska arbete igår och när jag skulle fortsätta idag så finns det inge word?! Så nu sitter jag hör hjälplös,,, ska försöka övertala min lärare att få göra min spanska eftersom jag ändå inte har nått att göra, alla andra gör grupparbeten men jag var ju i spanien för 1 vecka sen så jag behöver inte göra det :D Haha!
Men måste gå nu!
xoxo

Sitter i skolan och göra klart min spanska skit

Håller på att planera något as najs. Jag säger bara att en person kommer att bli VÄLDIGT glad och jag menar verkligen väldigt! Hoppas det blir av, vet inte om det blir nått. Men det blir väldigt kul för den personen!
xoxo

Spanska arbete - Chile & Uruguay

Sitter och håller på med mitt Spanska arbete. Så himla tråkigt! Har i alla fall avklarat franska provet idag ;)
Nu är det bara alla 100 prov kvar! Måste fortsätta med det här übertråkiga nu, ska snart äta mat. Grillat! Mums. Hejdååå

Chile & Uruguay - Yep, that's were i'm from! ;)

   

RÖSTA PÅ SVERIGE FÖR ATT FÅ HIT BIEBER!

Som rubriken säger, rösta på Sverige för att få hit honom så sin turné. Ni fattar inte hur många Bieber fans det finns här i Sverige och hur glada vi skulle bli om kan kom hit. Så snälla, rösta ;) hehe

Måste ALLA lärare spara ALLA prov till sista veckorna?! Fattar dom inte att man inte hinner?!

Men suck! Jag har skit mycket läxor!! Imorgon är det franska prov, på onsdag har jag spanska(hemspråk) inlämming, jag måste skicka in mitt och lisas arbete, jag har inte fått hennes så det går inte. Jag måste skicka in mitt engelska arbete som inte heller är klart, jag måste läsa Robinson Crusoe som ska ha lästs klart om typ en och en halv vecka, jag har svenska 2 svenska redovisning och svenskaprov OCH kemi. Sen i juni har jag matteprov. Hur f*n ska jag hinna?!

Justin Bieber - When you smile I smile! ♥

Heey! Sitter och håller på fixar alla skorna, ställer alla i olika högar, en är min, en pappas, en mammas och en är min lillasysters, haha roligt värre va?! ;) Men min stereo gör allt sjukt mycket roligare när jag sätter på Biebers skiva, haha :) Idag kommer inte hända något roligt alls, bara plugg. Suck, jag har typ 784789 prov -.-'
Jag har tappat bort mitt jäkla busskort så nu kommer jag på köpa bussremsor i 3 veckor. Roligt!
Nej ni, nu ska jag fortsätta städa och lyssna på wonderfuuuul music!
Hejdå ♥

Spanien! ♥

Hmf, jag har inte bloggat på ett tag nu.. Men det är bara för att jag har varit i Spanien i en och en halv vecka. Så himla skönt!! Så nu är man brun inför sommarn. Haha alla är hemma känns som blekfisar ;)Men iaf, jag kom hem i... Torsdag. Sen har det inte hänt så mycket efter det, maja sov här igår, idag gjorde vi mumsig frukost och så åkte jag till mormor och morfar för att dom höll på att flytta så jag fick ta hand om världens sötaste kusin. Haha, han har lärt sig att säga Laura men inte mamma :P haha :)
Just nu försöker Natalia att få med mig till grönan för att se Eric saade imorgon, haha guuuuuud vad hon tjatar!
Det är sämst, nu ska Justin Bieber helt plötsligt komma till sverige. It sucks, han var/är ju i Tyskland så då kan han ju lika gärna flyga hit? Istället för att åka till alla ställen han redan vart på förut? Aja, det här börjar bli för lång inlägg! Godnatt


Kyckling wraps!

Nu ska jag och syster dra oss till konsum och köpa lite saker till maten. Vi ska göra lite kyckling wraps! Måste skynda oss lite nu så att vi hinner innan mamma kommer hem :)
Ciao!
MUMS!

RSS 2.0