Weekend! (:

Haha vad bra att jag skrev att jag LOVADE att blogga mer och nu  var det flera dagar sen jag bloggade? Haha, men jag har faktiskt inte hunnit! I helgen har jag.. eh... SHOPPAT! Det är alltid roligt att få in lite nytt i garderoben (: Igår hade Olivia's lillasyster "kalas" och efter det åkte vi hem med Olivia. Hon sov över hos mig och vi satt och nördade en massa spel, höll på med the idiot test i 100 år ^^. Idag åkte jag skridskor i grisslinge med familjen och Olivias föräldrar. Mysigt! Det var inte så kallt idag *host*. Men iallafall inte -17 som igår! Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och har ätit en massa gott. Fick också min morbrors longboard! :)
Imorogn blir det skola igen -.- men dock halvdag så det är ju skööönt! Nej ni nu ska jag vara social!

/Laura

Justin Bieber ♥

Hola! Sitter och lyssnar på Justin Bieber och chattar. Idag var jag ju ledig pgr öppet hus i lördags. Så jag har vart hemma hela dagen och inte gjort så mycket... Haha bara lyssnat på Justin Bieber hela dagen >.<
För er som inte har hört honom tycker jag att ni ska leta unn hans låtar och lyssna på dom han är verkligen skit duktig! Snart kommer mami hem så då ska vi väl ta och äta middag..
Ja det var väl allt jag hade att berätta ^^
Dagens 2 underbara låtar♥:

Justin Bieber - Common Denominator


...

Heeej!
Gud vad jag är sämst på att blogga! haha, men nu ska jag faktiskt ta och blogga så ofta jag bara kan! Nu lovar jag det! I helgen har kag inte gjort så mycket alls... Igår fredags sov jag hemma hos min moster och vi tittade på Tokio Hotel's konsert på Mtv. På lördagen åkte jag till skolan vid nio för att jag hade öppet hus. Fick sitta i ett tråkigt klassrum och ha svenska hela dagen, jippie! Det var ju dock helt okej för Etta var ju där ;) Och idag har jag inte gjort mycket alls, gick på promenad med mami och Sofia på morgonen, gick sjukt långt! Vet inte riktigt vart vi var ^^ Sen gick vi till prylboden som är ett ställe med en massa begagnat där vi köpte en snowracer till lillasyster och jag köpte en svart liten väska :)
Herregud, vad tiden går snabbt! Om 31 dagar fyller jag 15 och om 38 dagar är det Tokio Hotel's konsert!!!
Helt galet vad snabbt det har gått!

RSS 2.0