F R A N C E

Jag ska alldeles strax hoppa i duschen lite snabbt, sen packa ner det sista och sova i några timmar. Klockan 3 ska jag gå stiga upp för att fixa iordning mig och äta frukost och klockan 5 ska jag vara på Arlanda för att åka till Paris med franskagruppen. Kommer blir sjukt härligt. Blir ju nästan som 2 veckors påsklov!
Så jag säger bara...
Hej då Sverige, bonjour France!

SOL!

Sitter här på golvet i mitt rum och packar inför Frankrike imorgon. Jag vet inte varför, men varje gång jag ska packa kommer jag inte ihåg vad man behöver.. Haha! Men jag tror jag har fått med mig allt nu, inte så mycket packning eftersom jag bara är borta till fredag kväll/natt!
Men nej ni, nu ska jag packa klart så att jag kan gå ut och solaaaa!
HAVE A GREAT DAY!♥

VÄRME

Det är helt galet varmt! Ligger på solstolen i bikini och solar samtidigt som jag gör lita skolarbeten. Ska ju till Frankrike med franskagruppen på tisdag så jag måste göra klart allting innan! Det är verkligen helt sjukt varmt. Det här påsklovet känns som sommarlov. Varmt, sol varje dag. ÅH VAD NICE!!!
Nu måste jag springa och hämta laddaren innan datorn dör. Ha det bra i värmen idag!
PUSS

Can you meet me halfway?



ONE PIECE

Vill ni vinna en One Piece?
Gå in på den här bloggen http://vadfanskajagheta.se/2011/march/tavling-vinn-en-one-piece-of-sweden.html#comment och var med och tävla om att vinna valfri one piece! Lycka till!!!
Den här vill jag ha! :)

NU SKA JAG SÄTTA MIG I ETT HÖRN OCH ÄTA GLASS!

HAHAHA! En kompis la precis ut den här på facebook och jag kunde inte sluta skratta! Haha!
Om du inte har någon pojkvän/flickvän, lägg ut den här på din logg samtidigt som du sätter dig i ett hörn och äter glass rakt ur paketet!
Kom precis in efter att ha varit och spelat fotboll, gungat och spelat basket i en timme. Rätt kul faktiskt men kalla fingrar fick jag, eller.. Jag har kalla fingrar.
Idag har jag inte gjort så mycket. Sov hemma hos Olivia igår och bakade kladdkakemuffins med kola topping, mums! Sen så spelade vi buzz resten av kvällen. Sen idga på morgonen åt vi frukost och sen åkte jag hem med mina kära longboard. Jäklar vad det går snabbt i nerförsbacke! Lite halvt scary eftersom jag är nybörjare hehe. Men man lär sig! Och sen på eftermiddagen var jag på metall röngen. Fick ligga där inne i 20 miuter tror jag. Man fick lyssna på radio men man hörde ju ingenting av ljudet som maskinen gav ifrån sig hahaha! Nu ska jag käka massa gott och titta på Step up 2 the streets (för 100e gången typ...). VÄRLDENS BÄSTA FILM!<3
PUSS Å HEJ LEVERPASTEJ!

METALL RÖNTGEN!

Idag ska jag göra en metall röntgen. Känns lite scary faktiskt! På lappen jag fick hem stod det att undersökningen kommer ta mellan 20-60 minuter. Vi får hoppas att det inte tar så lång tid. Det jag ska kolla är alltså mitt knä som jag har problem med. Rätt svårt att förklara men det likson knäcker till och benet åker åt sidan när jag drar ut det i 90grader... Och på grund av det här kan jag inte springa så vi får hoppas att det går att fixa!
Nu ska jag gå och hämta min lillasyster som hr sovit uppe i min kompis gäststuga och sen blir det att åka hem med longboarden :)
C ya!

STÄDA, SJUNGA, DANSA, GRILLA!

Håller på att städa mitt rum. Det är inte roligt, eller om man sjunger och dansar samtidigt blir det rätt kul faktiskt, haha! Så nu ska jag städa klart mitt rum, sen fixa iordning mig och åka mot dansen med Natalia! WONDERFUL! Sen ikväll ska vi grilla. Mys!

WHAZZAAAA

Whazzap guys? :)
Kom precis hem från Fisksätra efter att ha varit på Charity fashion show och umgåtts med Natalia och Saif.
Modevisning var grym faktiskt. Blev sjukt pepp på att köpa t-shirtar, skor och munktröjor från märket Créme, men tyvärr hade jag inte tillräckligt med pengar. Riktigt deprimerande faktiskt. De kostade ju liksom bara 150/250 kr och pengarna gick till välgörenhet. :( Hoppas man kan få tag i dom på senare!!!
Så vi såg på modevisningen och några uppträdanden från 18:30 till 20:00. Sen var det mingel och så men jag och Natalia orkade inte riktigt så vi drog ut och satte oss och snackade. Sen kom Lamin och hälsade och sen drog Natalia och jag och käkade pizza där vi träffade Saif. Sen gick vi bara runt i fiskis och tog det luuugnt. Nu ska jag se på film! Puss å hej leverpastej :)

PENCILS OF PROMISE!

I'm helping "Pencils of promise" to raise money for charity. With the money they receives, they make schools for the people that don't have possibilities to an education. So help me, help the children in need, to get an education! Donate money!


Jag hjälper "Pencils of promise" att samla in pengar för välgörenhet. Med pengarna de får, bygger de upp skolor för människor som inte har möjlighet till utbildning. Så hjälp mig, hjälp de behövande barnen, att få undervisning! Skänk pengar!
http://www.lauracontreras.stayclassy.org

I LOVE WEEKENDS!

Helger är det underbaraste som finns! Särskillt lördagar. Vaknade 11:15 och kände mig utvilad. Ingen är hemma idag på förmiddagen så då man man sova ut! hur slönt som helst!
Vad ska ni hitta på idag då?
Själv ska jag och Natalia gå på Charity fashion show i Fisksätra ikväll. Kom förbi ni också! Det är en välgörnhets modevisning för att samla in pengar till behövande barn i Kenya. Biljetterna kostar 65kr (vid dörren) och pengarna går oavkortat till Kenya. Man kan även skänka pengar under kvällen!
Så det är vad jag ska göra ikväll! :)
Nu ska jag äta lite frukost, är jätte hungrig!
Puss å hej!

PÅSKLOV OM 8 TIMMAR!

Åh vad jag skulle vilja ligga kvar i min säng heeela dagen och sova!
Men ne, jag måste gå till skolan. Jag funderar på att inte vara med på gympan. Har lite ont i halsen och täppt i näsan, kan ju inte andas -.-
Nu måste jag fixa iordning mig. Bussen går om en halvtimme. Longboard idag, yeaah!
Haha snygg bild, huh? ;)
Vet ni vad? Om en timme sitter jag i skolan. Har 5 lektioner, 14:20, sen är det PÅSKLOV! Dessutom kommer jag inte tillbaka efter påsklovet för att första skoldagen åker jag till Frankrike med min franska grupp! HOW AWESOME?!

SLUTAR 12!

Godmorgon!
Vaknade för 40 minuter sedan och har precis tagit en dusch. Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig.. Jag orkar inte ens åka till skolan, men man måste ju tyvärr.. Men det är chill ändå. Börjar åtta och slutar tolv!
Så det blir väl för mig att efter skolan åka hem, äta, plugga och sen åka till boxningen och så får jag inte glömma att jag ska intervjua en pt på sats!
Så kul kommer min dag att vara! Skulle ha tagit bussen som går 5 i sju och åka med Natalia. Men så smsar hon mig och säger att hon åker bil istället. Tack för den, jag gick upp stört tidigt i onödan! :(
PUSS Å HEJ LEVER PASTEJ

ONT!!

Usch, just nu är jag inte den piggaste personen! Sitter och plattar håret och sen blir det att sätta på sig gympakläderna, rosta mackor och göra milkshake! Jag glömde stretcha efter boxningen igår så uuuuusch nu har jag ont överallt!
Måste fortsätta nu så att jag hinner med bussen! CIAO

TRÖTT TRÖTT TRÖTT

Jag är så sjuuukt trött. Skulle vilja sova här och nu. BLÄ!
Bloggade ju inte igår så jag kan ju ta och berätta vad jag hade för mig då! Jag gick på streetdancen klockan 2 och sen var jag kvar en halvtimme efter för att intervjua min danslärare Jamalde! Skulle ha intervjuat Nicky också men han orkade inte igår, LATMASK! Sen efter det gick jag och köpte en T-shirt på kappahl och en keeeps på H&M. Bilder kommer senare! Och sen åkte jag hem till familjen till Natalias fina familj. MYS! :)
Nu ska jag... försöka få Jossan att vara social (ska jag säga...).
C ya later guys!

VÅR!

JAG ÄLSKAR VÅREN! Det är så härligt, solen tittar fram, ljust längre på kvällarna, alla blir gladare, socialare, man kan åka longboard. AWESOME!
Har precis gjort hallon milkshake och nu väntar jag på mina mackor som är i brödrosten. Mums! Sen ska jag måla naglarna, byta om och åka till Dieselverkstaden för att gå på streetdance. LOVE!
C ya leter aligator! ;)

KUSIN 2 ÅR KUSIN 16 ÅR! ;)

YO, whazzup guys?
Sitter hemma hos min moster och ska strax byta om. Min kära kusivitamin fyller 2 år idag! Och min andra kusin fyller 16 idag. How funny att det är samma dag..? O_O
Så nu klockan 2 blir det barnkalas med massa pluttar som kommer springa runt och vid fyra kommer alla vuxna, det vill säga hela stora feta släkten! ;)
Nu ska jag hjälpa min kära moster! PUSS Å HEJ

RAIN :/

Idag har jag haft nationella i engelska. Gick rätt bra tror jag! Just nu sitter jag och väntar på att bilden ska börja. Seeegt! Vill ni veta något stört irriterande? Jag tog med mig min longboard idag eftersom jag ska hem till min moster efter skolan och hade tänkt åka där man vad händer då? Jo vädret bestämmer sig för att bli piss och så börjar det regna.. Tack för den!

YESTERDAY BLOGGING and a little bit new

Okej, från och med idag kommer jag aldrig mer kunna dricka Pepsi. Okej aldrig är kanske att ta i, men inte på ett tag i alla fall. Jag och Jossan gick till Ica och fick syn på Pepsi för 5 kr så vi ba, yeaaah vi köper den. Haha fyfan, 1,5 liter Pepsi. Nu mår vi jävligt illa måste jag säga.. EUW (Skrivet igår men det lades till idag..)

jfhdkjsdgkhadf jag kan  intw sverige och det är synd om jossan som har två plåster på fingrarna och kan inte skriva rätt ord
och jag älskar...... och jag tror han gillar mig.....
p.s jag gillar inte dammråttor
Haha, det vat Jossan som skrev det där. MUPP!

LOVELY DANCING

Jag har ont i mina vader och lår!
Haha faaan Nicky, du och dina jobbiga benböj, armhävningar, situps och grejer på dansen.. DAMN!
Men det var ändå sjukt jul. Koreografin vart BEAST! Totally awsome måste jag säga!
Tänkte lägga in lite biler men jag ligger i sängen och orkar inte ställa mig upp (lat..) hehe. TOMORROW!
Imorgon ska vi se om det har slutat. Isåfall får min kära longboard följa med mig till skolan och boxningen. Nu ska jag läsa!
Justeee! Alla ni Bieber- fans (Beliebers), joina det här på facebook! (Om ni inte har facebook går det såklart också jätte bra! :)
Jag och några fler tjejer har planerat en Justin Bieber träff. Fast nä, u ska vi tydligen slå ihop den med Justin Bieber paraden vilket kommer bli grymt! Datumet är ännu inte bestäm och inte heller plats. Men jag återkommer nnär jag vet mer! Ni som har facebook kan ju hålla er uppdaterade här :)
http://www.facebook.com/event.php?eid=160222164036528

HATE U WHEATHER

Nehe, vädret ville tydligen inte vara min vän.. Först så snöar det inatt och nu på morgonen regnar det. Så det blev ingen longboard för mig, FAN!
Nu ska jag äta lite lunch, stört hungrig :O

RSS 2.0