HELT SLUT!

Precis sprungit 3,2 km på ca 25 minuter... Kondisen är inte lika bra, hehe kan bero på att det är sommarlov och då blir jag lat.. tyvärr!
whatever, snackar med Natalia nu! Saknar henne otroligt mycket!


DALECARLIA!

Har haft fullt upp de senaste dagarna så har inte kunnat skriva..

Igår var det Dalecarlia invigning. Jag höll invigningstalet på spanska inför ca 280 lag + publik. Så det var alltså sjukt mycket folk och jag var jätte nervös! Men det gick bra! Fick beröm av de spansktalande lagen sen efter :)
Haha det var lite kul, när jag började prata i micen så var det någon i ett av alla lag som ropade GUAPAAA! Det betydet alltså snygging på spanska! ^^

Efter invigningen åkte jag till skolan där Argentina bor.
Hjälpe de med att försöka fixa nya madrasser eftersom många hade gått sönder och många fattades.
Så medan 2 styckan åkte runt och letade efter madrasser i 4 timmar var jag kvar på skolan med en annan tjej som tar hand om sydafrikanska laget som ocksp bor där.
Vi snackade lite med killarna från argentina, spelade kort och körde kronan medan en ett par killar satt och tittade på.
Nu ska jag börja göra iordning mig. Fick sovmorgon idag. Började egentligen klockan 7 så det är skönt! Så om en stund blir jag skjutsad till skolan igen. Kommer antagligen åka förbi skolan där mexico bor för att titta till dom. Är ju lagvärd till både Argentina (65 killar) och Mexico (69 killar och tjejer)

PÅ TÅGET TILL BORLÄNGE

Hello guys!
Sitter på tåget påväg till Borlänge med min gammelfarbor.
Ska vara på Dalecarlia hela nästa vecka, så hela nästa vecka blir det sjukt nice!
Så jag ska försöka blogga så myclet som möjligt! Och bilder kommer, det lovar jag!
Nu ska jag.. chatta lite, snacka godis och snacka med gammelfarbor.
Pusshej!

HEMMASPA!

Vi fick inte en enda fisk idag. Surt.. Men det var mysigt ändå!
Har precis tränat i ca 40 minuter och känner nu att jag förtjänar att ta det lite lugnt. Så nu blir det hemmaspa och ligga i sängen och titta på Blue Water High! Åh så skönt! Jag ska fixa en ny design på bloggen nu här under sommaren. Jag kommer att börja blogg mer (jag har redan halvt börjat..), mer bilder.. ja men bara mer intressanta saker att läsa. haha, har inte alls haft inspiration på flera måndader men nu känner jag att den är tillbaka! så håll ut ett tag till så blir dte bättre här ska ni se! :)


FISKA

Nu är jag hemma från min longboard runda. Inte så långt det gick att åka dock.. Det är en nygjord cykelväg som är sjukt nice att åka på. Mjuk asfalt, inte sån där jobbig bucklig asfalt. dock är den inte klar än så man kan inte åka sååå lång. Men nice var det ändå! Nu sitter jag här framför datorn och äter nudlar.
Ska strax iväg med familjen och fiska! :)
Datorn dör! CIAO

LONGBOARD TIME

Har precis käkat frukost och nu ska jag ut och åka longboard och sen vid halv elva ska jag träffa Natalia. Hon åker ju till Spanien idag! :(
Måste skynda mig nu!  ;)


IKEA

Idag har jag varit ute i Kista och barkaby all day long. Eller nej okej, kvällen.
Fick med mig ett par illrosa gardiner, ett nattduksbord, pärlplattor, små tavlor och skärdbrädor. Okej, random med skräbrädor.. Men haha, jag ska göra egna slide handskar (till longboard). Så där har ni förklaringen till varför jag köpte det. Och nej, jag köpte ingenting i Kista. Allt köpte jag på Ikea.. haha!

Slänger in lite bilder nu när jag ahr hittat kamraaaan! Enjoy ;)















RSS 2.0