LOLLIPOP!

Jag äälskar chupa chups. Särsklit coca cola smaken! Hahaha oj vad intressant blogginlägg!

Familjen Smith!

Familjen smith är ju ärligt tala otroligt talangfulla!
Alla vet ju vem Will Smith är right? Och alla vet att han är en grym skådespelare och artist.
Well, ta en titt på hand barn Jadem Smith (12 år) och Willow Smith (9år). Dom är grymma!
Om ni inte redan visste det så är ju Jaden Smith med i den nya karatekid. Rikigt duktig skådis måste jag säga. Han är även med i The pursuit of happyness där han spelar mot sin pappa Will Smith. Har ni inte sett den filmen, har ni missat något! Det jag ville säga var iallafall att hans barn är otroligt begåvade. Tittade bara på det här!
The Pursuit of happyness
Karate kid
Never say never - Justin Bieber ft. Jaden Smith
Wip hy hair - Willow Smith

SNÖ I OKTOBER?! F*N SVERIGE!

Nämen oooj vad roligt.
Vaknade klockan 6 imorse, gick till köket.. tittade ut.. och möttes av.. SNÖ
Usch vad vidrigt!
Det sjukaste är att vi hade utegympa!
Kallt och vi körde bandy. Kan säga att efter man skjutit bollen ett par gånger såg den ut som en snöboll. yay..
Det här är riktigt deprimerande tycker jag. Visst, snö är fint när det inte snöar. Men när det är sån här snö som just nu.. ja då är det riktigt äckligt!
Nu längtar jag galet mycket tills vi åker till älskade Gran Canaria!


Det ändå positiva med snö är att det inte längre är så himla mörkt ute :)


JAG FRYSER

.

franska prov.......

Jag är så j*vla trött just nu att jag skulle kunna somna här och nu, på datorn. Gick och la mig klockan halv ett igår och vaknade halv sju. Helt DÖD. Var tvungen att vara vaken sent igår för att jag skulle plugga till franska provet som jag har om några minuter. Jag orkar verkligen inte! Jag fick dessutom veta i måndags vad vi hade till provet igår och idag. Bara för att min franska lärare förra veckan gick igenom helt fel saker till vårt prov. Han förberedde oss inför åttans prov. I mean, hello? Vi går i nian. Grattis -.-
Nu kommer han, wish me good luck!

BACKSTREET'S BACK ALRIGHT!

backstreet_boys.jpg Backstreet boys image by Callie1210
5 söta pojkar



4 handsome men

jag diggade Backstreet Boys galet mycket när jag var liten. Fick se dom första gången när dom var i Sverige för första gången när jag var 6 år :) Kommer igåg att jag hade gjort en stor banderoll där det stod I LOVE YOU NICK (hehe, var jätte kär i honom). Banderollen var så stor att jag och mamma inte kunde hålle i den ensamma, så damen som satt brevid oss erbjöd sig att hjälpa till att hålla upp den. Konsterten började och jag kommer ihåg att dom "flög" runt i hela globen och min största önskan var att Nick skulle komma till min sittplats. Och vad hände då? Jo, jag ser nick komma flygande och han höll fast sig i stolpen, RAKT FRAMFÖR MIG! Jag blev så otroligt glad och mamma drog fram kameran för att ta kort på honom. Den underbara stunden varade inte längre för sen flög Nick vidare till andra sidan och istället kom Brian mot mig.
Den kvällen är en av dom bästa upplevelserna i mitt liv. Har varit på alla deras konserter de har haft i Stockholm (förutom förrå året, 2009) eftersom jag hade köpt biljetter till Tokio Hotel.
Många tycker att Backstreet Boys är jätte dåliga och mesiga, men jag gillar dom och kommer alltid att göra!
I love you guys! :)

Min nationella uppsats (inte riktiga nationella)

Allt är möjligt!

Jag trodde verkligen inte att jag skulle våga. Liksom, ställa mig inför en stor publik och sjunga! Man måste vara modig för att göra det och jag är inte den modigaste tjejen på skolan. Det började med att vi hade musik och min lärare berättade att vi skulle ha en höst konsert på skolan. Alla som ville fick ställa upp.

-          Är det någon som vill ställa upp?

Ingen sa ett ord. Ingen verkade vilja vara med. Jag satt och tänkte: Jag kan faktiskt sjunga! Varför räcker jag inte upp handen?

Men det är klart, jag skulle aldrig våga och dessutom skulle alla i klassen skratta. Särskilt killarna…

 

Det gick några dagar efter den där dagen och jag tänkte fortfarande på det. Jag kom hem, slog på datorn och öppnade upp youtube. Jag satt och tittade igenom en massa tjejer och killar som hade lagt upp videos på sig själva när de sjöng. Vissa sjöng verkligen riktigt bra! Jag tänkte: Vågar jag inte sjunga inför en riktigt publik kanske jag kan testa med att lägga upp en video? Då är det ju inte som att de ser mig på riktigt .

 

Jag bestämde mig. Jag lägger ut en video! Men vilken låt ska ja sjunga? Jag satt och funderade ett bra tag tills jag bestämde mig för att sjunga en cover på Justin Bieber’s låt Baby. Jag tog fram min gitarr och försökte få ihop låten så att det skulle låta bra. Jag fick tillslut det att låta bra och började sjunga. Jag satte på min webcam och tryckte på spela in. Okej Laura, nu gäller det, tänkte jag.

När jag hade spelat in videon klart lyssnade jag igenom den. Jag började bli nervös, tänk om jag skulle få negativa kommentarer!

Nej, nu trycker jag på lägg upp! Då var det klart då! Jag har lagt upp videon.

 

 

 

 

 

 

Nu är det bara att vänta tills jag får kommentarer. Det dröjde inte mer än en timme innan jag fick min första kommentar.

Hej tjejen! Det låter riktigt bra! Lägg jätte gärna upp fler videos, det låter bra!

Jag blev så glad när jag såg kommentaren. Det var dessutom en kille! Det kom in kommentarer hela tiden, efter en timme hade jag redan fått 15 kommentarer och alla var positiva. Jag blev så otroligt glad att jag bestämde mig för att fortsätta lägga upp videos. Det hade nu gått 1 månad och jag hade redan lagt upp 6 videos. Mitt självförtroende blev allt bättre och bättre.

 

-          Okej allihop! Idag är sista dagen för att anmäla sig till julkonserten. Någon av er som vill anmäla er eller är det fortfarande ingen som vill?

Det vart knäpptyst i aulan tills jag sa något.

-          Jag kan vara med!

-          VA? Som att du skulle våga det, sa en av de tuffa killarna i klassen.

-          Erik, låt Laura vara. Om hon vill ställa upp så får hon väl göra det. Inte ska väl du lägga dig i?

Lätt som en plätt var det att säga att jag ville ställa upp. Ändå hade jag inte gjort det fören nu. Visst, jag fick en mesig kommentar av Erik, men vad gör det? Jag hade övervunnit min rädsla! De två Sista sakerna jag måste klara av nu är att sjunga upp för min lärare och sen självaste konserten.

Jag övade varenda dag och la upp fler och fler videos.  Min största inspirationskälla just då var Justin Bieber! Han blev ju upptäckt genom youtube. Han la precis som jag, upp videos på sig själv när han sjöng. Och rätt som det var blev han upptäckt av Usher! Allt är möjligt, bara man kämpar för det man vill nå!

 

Dagarna började närma sig. Det var bara 3 dagar kvar och jag började bli riktigt nervös. Jag försökte att inte tänka på det men hur jag än gjorde så kunde jag inte undgå tankarna om vad som skulle kunna hända när jag stod på scenen. Allt som gick omkring i huvudet var ”tänk om jag skulle glömma bort texten”, ta en falsk ton eller till och med snubbla på scenen! De där 3 dagarna gick otroligt snabbt och plötsligt var det tid för konsert. Jag var redan inne i aulan med alla andra elever som skulle ställa upp. Vi var inte många, och det var mest de tjejer som är populära som hade ställt upp. De hade kompisar som stöttade och var på plats för att se dem.

Vad hade jag? Jag hade min familj. Min mamma, pappa och lillebror. Även en del människor på youtube hade önskat mig ”lycka till” för kvällen. Även om jag inte hade kompisar som var där för att stötta mig var min familj där och det är dem jag älskar mest!

 

 

-          Mina damer och herrar! Ni har inför denna kväll 8 olika solonummer som ska framföras. Jag hoppas att ni njuter av underhållningen och har en riktigt trevlig kväll! Först ut Anna Kristensson!

Jag stod där bakom scenen, lyssnade på alla tjejerna som sjöng. Jag var sist ut och det kändes tufft. Alla tjejerna var jätte duktiga! Skulle jag låta lika bra som dem?

 

-          Sist ut för ikväll är Laura Contreras, en stor applåd!

Jag satte mig på stolen som var placerad mitt på scenen. Med en strålkastare riktad på mig. Nu gäller det, jag klarar det! Jag tittade ut på publiken och såg att pappa hade videokameran uppe. Åhnej, inte filma pappa!

 

Jag började med mitt intro till låten och började sedan sjunga. Allt gick oväntat bra, och när jag hade sjungit klart ställde alla sig upp och jag fick många applåder och visslingar. Till och med killarna applåderade!

När jag kom hem på kvällen satte jag på kameran och tittade på videon pappa hade spelat in. Jag blev glad, det lät faktiskt bra! Mamma och pappa sa hela tiden att de var väldigt stolta över mig och att dom tycker att det var otroligt modigt.

Jag gick in på mitt rum, tog sladden till kameran och kopplade in den i datorn. Jag ska ta och lägga upp den här så att alla får se att jag har lyckats övervinna min rädsla. När jag hade lagt upp videon fick jag en tanke. Varför inte skicka videon till Justin Bieber? Det är ju trots allt hans låt och tack vare honom som jag vågade göra det jag gjorde.

 

 

 

 

 

 

Jag loggade in på Twitter, och skrev:

Hi Justin! Just wanted to send you this video. We had a concert in school this evening and I sang your song Baby! I never thought I was able to do what I did. To stand on stage having all those eyes starring at you and you know what you have to do. That is something that has always frightened me but thaks to you I could do it. You are my biggest inspiration in life. Thank you so much for being you! I love you, Laura from Sweden!

När jag hade skickat iväg texten så tänkte jag först: Jag skickade just en video till Justin Bieber, hur många tjejer skriver inte till honom varje dag? Men man vet aldrig, det kan ju faktiskt hända!

Jag satt och uppdaterade sidan hela tiden, men inget svar på Justin. Nåväl, det måste vara ganska svårt att upptäcka det jag skrivit när flera tusen andra tjejer också har det. Men! Precis innan jag loggade ut fick jag ett mejl där det stod ”du har fått ett meddelande av Justin Bieber”. Jag skrev till och loggade in på twitter för att se vad han skrivit.

Meddelandet löd så här: Hi Laura! I’m very glad that I am inspiration for you. You have a really good voice and I think that if you follow your dreams you will come far. So keep following your dreams and never say never! Xoxo /Justin Bieber

 

Det jag vill visa med dem här historian är att man klarar allt, bara man verkligen kämpar och försöker. Man kommer alltid att ha folk som är avundsjuka och som inte alltid kommer vara så snälla mot en. Men man ska inte låta dem att få dig att må dåligt eller att tappa självförtroende och sluta sträva mot ens mål! Du har all rätt att ha drömmar, hur löjliga dom en låter.
Man kanske drömmer om att en dag bli artist eller en fotbollsstjärna. Det kommer alltid att finnas folk som kommer att säga att du aldrig kommer att klara det. Men vill man klara det, så gör man det! Fortsätt följa dina drömmar och låt inte anda förstöra för dig.

 

 

 

Om du har något du är rädd för, något du inte vågar göra. Försök att göra det ändå!
Visa för alla som inte tror på dig, att du faktiskt kan!

Jag kunde övervinna min rädsla genom att lägga upp videos på youtube och alla positiva kommentarer hjälpte mig att få ett bättre självförtroende. Jag fick även en del negativa kommentarer, men några av dem tog jag åt mig och försökte göra det bättre. Men visst, det fanns en del människor som kommenterade ”du suger på att sjunga” men man ska försöka att se över dem. Det är människor som inte har bättre för sig än att sitta och säga negativa saker.

 

Men det viktigaste för mig är att jag till sist övervann min rädsla. Jag är stolt!

 

Guess what? Jag fick VG+ på den här! YAY!





music is my drug

Hejsan hoppsan lillebror! Karlsson på taket måste nog vara den fulaste killen jag har sett.. I Astrid Lindgren filmerna då!

http://games.adultswim.com/robot-unicorn-attack-twitchy-online-game.html <--- SPELA!
Rolig sysselsättning på håltimmen, huh? Jag börjar om en kvart, musik då! That's pretty fun.. Eller.. aa..
Nu sak jag slå mitt high score! BYE GUYS

Back from 2 days blogg-vacation

Har inte vart någon blogguppdatering alls på två dagar.. Jag har helt enkelt inte känt för att blogga... Hmm.. Liksom, jag går i skolan nu. Det är inte så mycket som händer mycket mer, inte så mycket mer än en massa plugg och om ni tycker som jag, så är det sjukt tråkigt att bara läsa om skola.. Jaa ni! Just nu är en kompis till våran familj från Gran Canaria här och hälsar på. Känns lite skumt eftersom man är så van med att träffa honom på Canarias. Men trevligt iallafall! Jag har en liten syster bakom mig som sitter och paparazzi fotar mig -.- jag ser lila små prickar. AAH!
Imorgon är det engelska redovisning direkt på morgonen.. Verkligen INTE taggad! Usch, men om jag har tur så är bara tjejerna i klassen där när jag och Jossan har redovisning. *HÅLL TUMMARNA FÖR OSS*
Nu orkar jag inte skriva mer, och ni orkar antagligen inte läsa mer.. Take care!

Teach me how to dougie

Justin Bieber, Please teach me how to doughie? :)

Tom Kaulitz!

Heeej små korvar! Vad har ni för er?
Jag sitter i cafeterian och ska strax gå upp och ha profil (BILD). Jag orkar inte det, riktigt segt.. Men jag behöver bara vara där till 5 i två för sen ska jag och Natalia spela upp Baby - Justin Bieber för min musiklärare!
Jag kanske kan slänga in en bild på min tavla på Tom Kaulitz som jag håller på med.. Men jag tror inte det, tycker det ser sjukt ut.. Hehe, men vi får se! SEE YOU LATER ALIGATORS!
This is the guy! ;)

I SHOULD FALL ASLEEP, COUNTING SHEEPS..

Okej, rubriken ljuger.. Jag kan inte räkna får för att somna. Då tappar jag bort mig när jag räknar, blir sur och börjar om.. Det går ju inte att räkna när man ska sova? wiiiierd!
Idag har jag varit i skolan. Inget intressant där inte. Eller? JO! Jag och jossan gick in till lärarrummet och tittade i gamla skolkataloger. Hahaha lite sådär kul att jämföra 5:an och 9:an!
Efter skolan åkte jag och tränade på Sats, boxning idag. Det är grejer det. Sen på väg hem var först broöppning i henriksdal så jag fick vänta extra länge. Desstutom när jag väl sitter på bussen och precis har åkt förbi forum säger busschauffören att det är en trafikolycka på skurubron. Så jag satt där, från forum till skurubron - 25 minuter. GOSH
I gotta go guys, ska ta bussen 7 imorgon... OCH SJUNGA BABY FÖR MIN MUSIKLÄRARE! AAAH :)
<---- GOOGLE

VG, and I will get it!

YOU KNOW WHAT? Nej det är klart ni inte vet.. MEN!
Om jag får VG i alla ämnen den här terminen betalar pappa surfkurs i Frankrike/boogieboard kurs i Gran Canaria 1 vecka nästa sommar! Det är grymt att ha mål! Nu ska jag duscha och sen hoppa i säng och lääääsa. Mys, huh?
That's what i'm talkin about! Bilden är från google!

Give me money, honey :]

Jag behöver 2251 kr NU! Hehe, vill verkligen ha dom här sakerna...
T-Shirt - Logo (S) - Bieber Justin - Musik Justin Bieber: First Step 2 Forever: My Story (9780062039743) - TBD,  Justin Bieber - Böcker
NY! Keps från DC - New Era, svart med vit broderad loga.
skytop / s18052twt

BLONDIN VS BRUNETT

A blond and a brunette were hanging off of a bridge. A boy had to pick which one to save. He said that he picked the blond, so she clapped. hahaha
Hehe förlåt blondies.. Men det var bara sååå kul! NATTHUMOR!  jag ljuger, det är min humor....
Vad föredrar ni? Blondiner eller brunetter? ;)

Plugga, plugga och plugga...

Är inte dom här skorna fööööör snygga?!
Det är Supra Hightop. Vet dock inte vart i Sverige man kan få tag i sådana, jag är käär i dom!
Just nu (hahahahaha när jag skulle skriva just nu tänkte jag skriva justin, liiiite beroende?)
sitter jag och pluggar. Har so prov, hemkunskaps inlämming, svenska inlämming, franska prov, engelska... Och allt till imorgon, förutom engelska (tisdag nästa vecka) och franska (V.42).
NU MÅSTE JAG FORTSÄTTA!
skytop / s18052twt

ZUMBAAAA!

HEY GUYS!
Jag kom precis hem. Fick strunta i hemspråk idag eftersom jag slutade 12 och hade då behövt vänta till 15:10 vilket är gaanska länge!? Så nu är jag hemma och måste plugga. Det blir svenska, franska, so och engelska. Yay vad lite...
Idag klockan 19 är det Zumba på sats. Jag tycker det är skitkul! Gick med mamma första gången men dans är inte riktigt hennes grej så nu får jag gå ensam! Men det är inte tråkigt med det. För er som inte har en aning om vad zumba är så är det såkallad dans/aerobics där man dansar latinamerikanska danser. Så som salsa, samba, merengue, reggaeton(JAG ÄR GRYM). Och så är det ju grym musik! Dock är det bara regaeton även fast instruktören säger att det är salsa osv, men HELLO? Hon är svensk och jag är latinamerikansk så jag tror nog jag vet vem som vet bäst ;) HÖHÖ..
Kaaaaanske skriver när jag kommer hem ikväll  jag skriver när jag kommer hem ikväll! CIAO

NEW

som ni kanske ser är bloggen omgjord, är fortfarande inte klar och kommer troligstvis inte bli det den här veckan heller då jag har 3 prov... Men snart blir det klart!

BORTFÖRKLARINGAR...

Det är verkligen riktigt dåligt att helgen bara är 2 dagar medans veckorna får vara hela 5 dagar långa. Är inte det lite orättvist?! Den här veckan ska jag och min kompis spela upp för musikläraren. För vi ska nämligen uppträda på vårkonserten. Hon spelar piano och jag sjunger. Vilken låt det blir? En långsam version av Justin Bieber's Baby! Kommer bli grymt! Snart har jag svenska... usch, blä, åhnej!
Men! Såååå hemsk kommer den här dagen ändå inte bli, bara svenska och franska kvar, vilket betyder att jag slutar 12. LITE NAJS ELLER VAD?
Nu ska jag dra mig mot lektionen små korvar!
Jag uppdaterar senare, jag lovar!


Fysik prov!

Om lite mer om en timme har jag prov om universum. Kommer gå ganska bra tror jag! *önska mig lycka till* :)
Btw, har ni sett Justin Bieber's nya video? U SMILE, den bästa videon han har gjort tycker jag! Watch and enjoy!
Nu ska jag fortsätta plugga lite! Hörs senare!


RSS 2.0