Tävling på Foki's ♥ blogg!

Är med och tävlar om att vinna en iphone+ tillbehör på Foki's blogg!
Tillbehöret finns på den här länken! ;) www.mrgizmo.se
Då är det väl bara att hålla tummarna!

CHAU!

SKRIV DIN RUBRIK HÄR

Hej hopp!
Sitter här vid datorn och bara degar, usch. Tur att man inte sitter och degar hela dagarna långa, då skulle man ju inte ha världens bästa hälsa ;) Ikväll ska jag på BodyPump med mami, kommer döööö. Hade hellre gått på box men den är så sent "/ så det blir box på torsdag ist :)
Idag har jag inte haft mycket för mig, slutade vid halv tolv eftersom jag har halvdag varannan måndag! Så sköönt, så jag drog hem till Lisa och hade sjukt roligt (okej, hade ni vart där hade ni bara suttit ovh tyckt vi var sjuka i huvudet). Haha vi skulle göra makaroner och köttbullar och jag kan säga er att det tog ett tag ^^, och när vi satt och åt så gjorde Lisa något skumt så jag skrattade så mycket så jag fick i halsen och kunde inte andas, men när Lisa skulle hjälpa mig sä fick hon också i halsen! Haha oknstig dag! Men nu ska jag inte tråka ut er mer!

Chau

sover hos moster ikväll

Heej!
Sitter här framför datorn och säker bilder på google till mitt bildarbete. Måste ha några "modeller" till mina kläder.
Snart kommer min moster och hämtar mig eftersom jag ska sova där :)
Haha, hon har ringt mig flera gånger och frågat vad jag vill äta till middag, vilka frukostflingor och vilken chipssmak jag vill >.< Men ska packa nu!

CHAU



BTW! LISA OCH IDA JAG HAR HITTAT TRÖJOR TILL OSS! MÅSTE HA! LOL
 Puss på er <3

111 days left ♥

Hej bloggen! Usch det var ett tag jag skrev, men det är bara det att jag har inte så mycket inetessant att skriva om, har dessutom en massa läxor så jag hinner inte sitta och blogga hela tiden... Vad har ni haft för er idag då?
Själv har jag varit på Naturhistoriska museet. Inte så himla kul, men vi gjorde det kul!
Usch måste plugga MASSOR på biologiprovet nu, är så himla svårt att få in all info i huvudet när det handlar om så himla tråkiga grejer... Usch känns dessutom somm att jag håller på bli sjuk... vill inte bli det! GOSH vad jag längtar till 4 mars, men det är ganska lång tid kvar "/
111 dagar faktiskt ;)
HAHA, men nu ska jag ta och plugga lite till, sen äta, plugga och platta håret ;)

HEJDÅ ♥



Så fin ♥

Tokio Hotel gör så att jag dör *_*

OMG, OMG, OMG, OMG, OMG, OOOOOOOOMMMMMMMMMMMMGGGGGGGGGG!
Sitter och lyssnar på Zimmer 483 - Live in Europe.
Jag DÖÖR! Fatta att jag kommer få höra dessa underbara människor LIVE! Det är ju helt SJUKT! Så himla duktiga live så det inte är sant! Herregud jag kommer att dö när jag går på deras konsert! Kommer typ stå där framme och så fort jag ser/hör dom kommer jag säkert att svimma ^^, lol.
Men nu måste jag göra något att äta innan jag ska tillbaka till skolan igen, måste dessutom hinna lämna min systers mobil till henne eftersom hon glömde den hemma imorse...

Kram

RSS 2.0